I-pentue syntynyt 17.5.2019

Yhdistelmän sukutaulu / Pedigree of this litter

Pentueessa 3 urosta, 3 narttua.

1 uros ja 1 narttu vapaana.

Kumpikin vanhemmista ovat iloisia, avoimia, terveitä ja rodunomaisia luonteeltaan. Molemmilta on tutkittu silmät. polvet ja sydän terveiksi, ja kummankin dna-testi silmäsairaudesta prcdPRA on terve, joten nämä pennut eivät voi tähän pra-muotoon sairastua. Tyyneltä on lisäksi kuvatu virallisesti lonkat, kyynärät ja selkä, kaikki terveet.

Odotan näistä pennuista tulevan reippaita, ihmisrakkaita, aktiivisia ja fiksuja podengoja, jotka sopivat myös monenlaiseen harrastamiseen.

Etsin yhteistyökykyistä sijoituskotia narttupennulle Pirkanmaan alueelta.


Kaikki Sinacria-pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, madotettuina useaan kertaan, mikrosirutettuina, eläinlääkärin pentutarkastamina ja kattavan pentupaketin kera. Pentupakettiin sisältyy mm.tuttua penturuokaa, pentuopas, tuttuja leluja, puruluita, kynsisakset, Adaptil-feromonipanta, pentupanta ja -hihna. Maksan kasvattieni omistajille ensimmäisen vuoden jäsenyyden Suomen Portugalinpodengot Ry:n. Kasvattajalta tuki ja neuvot koko koiran eliniäksi. :)

Jos olet kiinnostunut tulevista/syntyneistä pennuistani, kerrothan yhteydenotossasi itsestäsi hieman enemmän. Toivoisin että kertoisit ainakin:
itsestäsi ja oloista mihin pentu tulisi, perheestäsi ja asuinolosuhteistasi
koirakokemuksestasi
miten tuttu portugalinpodengo on sinulle rotuna ja miten päädyit rotuun
toivotko narttua vai urosta ja miksi
toivotko koiraa lemmikiksi, näyttelyihin, maastojuoksuihin, jalostukseen tms.