Ei vapaita pentuja tällä hetkellä /
No available puppies at the moment

Etsin yhteistyökykyisiä sijoituskoteja jatkuvasti, yleensä narttupennuille.

Mikäli sijoituskoira kiinnostaa, olethan perehtynyt ensin
siihen mitä se käytännön tasolla tarkoittaa. Se ei tarkoita halpaa/ilmaista koiraa, vaan sijoituskoira sitoo paljon enemmän kuin oma koira ja tuo mukanaan vieläkin enemmän vastuita. Lisäksi narttu on poissa sijoituskodistaan mm. terveystarkastuksia, näyttelyitä ja astutusta varten sekä pentujen aikaan, pisimmillään jopa 2,5kk yhteen menoon.


Toivon sijoituskodilta ainakin näitä:

- ehdottomasti koirakokemusta
- kiinnostusta harrastuksiin
- max. 200 km etäisyys Tampereesta

Mikäli sijoituskoira kiinnostaa, laita viestiä:
podengo@sinacria.fi

I-pentue 2019

Pentu-info, luethan tämän ennen yhteydenottoa:

Pentueita syntyy 0-2 vuodessa ja pennut kasvavat kotonani muun arjen keskellä ja opettelevat sisäsiisteyttä ulkona jo pienestä pitäen. Minulla ei ole varsinaista pentujonoa, vaan katson aina kullekin pennulle juuri sille soveltuvan kodin, periaatteella oikea koira oikeaan kotiin. Tämä voi tarkoittaa että pentua ei välttämättä saa heti seuraavasta pentueesta, vaikka sinulla olisikin tiedossa podengolle hyvä ja sopiva koti.

Seuraan pentujen kasvua ja kiinnitän huomiota luonteisiin. Luonteet alkavat erottua parhaiten 6-viikon iästä alkaen, joten teen lopulliset valinnat kodeista tässä vaiheessa.

Kaikki Sinacria-pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, madotettuina useaan kertaan, mikrosirutettuina, eläinlääkärin pentutarkastamina ja kattavan pentupaketin kera. Pentupakettiin sisältyy mm.tuttua penturuokaa, pentuopas, tuttuja leluja, puruluita, kynsisakset, Adaptil-feromonipanta, pentupanta ja -hihna. Maksan kasvattieni omistajille ensimmäisen (kokonaisen) vuoden jäsenyyden Suomen Portugalinpodengot Ry:n. Kasvattajalta tuki ja neuvot koko koiran eliniäksi. :)

Jos olet kiinnostunut tulevista/syntyneistä pennuistani, kerrothan yhteydenotossasi itsestäsi hieman enemmän. Toivoisin että kertoisit ainakin:
itsestäsi ja oloista mihin pentu tulisi, perheestäsi ja asuinolosuhteistasi?
koirakokemuksestasi?
miten hyvin olet päässyt tutustumaan portugalinpodengoihin ja miten päädyit rotuun, mitkä ominaisuudet rodussa sinua vetävät puoleensa?
toivotko narttua vai urosta, ja miksi?
onko sinulla haussa koira lemmikiksi, näyttelyihin, maastojuoksuihin, jalostukseen tms.? Mitä olet suunnitellut harrastavasi podengosi kanssa?

B-pennut 2014